Amsterdam'da Konaklama

Amsterdam küçük bir şehir olduğundan ve ulaşım ağı iyi olmasından dolayı şehir merkezine ulaşmakta sorun yaşamanız için gerçekten uzak bir yerlerde kalıyor olmanız gerek:) Ama yine de Dam Meydanı, Leidseplein ya da Rembrantplein çevresinde kalırsanız her yere ulaşımınız çok kolay olacaktır. Şehirdeki oteller genelde dar odalara sahip ve bu sebepten fiyat/performans olarak maalesef kötü. Bu sebepten Apartman dairelerine ya da Apart Hotellere de bakmayı deneyebilirsiniz.

Rezervasyonlariniz icin agoda.com.tr nin avantajli fiyatlarini kullanabilirsiniz. Buradan yapacağınız filtrelemeler ile puanlandırması 8.0 üzerinde bir otelden, deneyimlerime göre keyif alabileceğinizi düşünüyorum. Genelde fiyata göre sıralayıp, puanlaması 8.0 üstü ilk hoteli(yerinin merkezi olduğuna dikkat edin) rezerve edebilirsiniz. Daha önceki konuk yorumları size oldukça iyi fikir verecektir.

8 yorum:

  1. Ben de ufak bir tavsiye yapayım booking.com ve hrs.de'ye bakmakta fayda var hrs'de çok güzel fiyatlar olabiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Sağol Ata, duymamıştım daha önce, göz atmak gerek..

    YanıtlaSil
  3. 5 gün amsterdam için çok mu fazla??? ve balayı için uygun olur mu?

    YanıtlaSil
  4. 5 gün Amsterdam için biraz fazla ama Hollanda küçük bir yer olduğu için Amsterdam çevresindeki şehirlere günü birlik geziler yapabilirsiniz. Hatta dönüşünüzü Brüksel'den alırsanız, 3saatte Brüksele trenle geçip 1 gün de Brüksel yapabilirsiniz. Böylece üç gün Amsterdam, bir gün çevre şehirlerden birisi, bir gün de Brüksel ya da Brugge şeklinde bir plan olabilir. Ama gece hayatı ve yeme içmeye düşkünseniz Amsterdam'da 5 gün de geçirebilirsiniz. Bu biraz tarzınıza bağlı. Selamlar,Ongun

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Siteniz internette Amsterdam'la ilgili bulabildiğim en iyi kaynak, teşekkürler.
    Bir hafta sonra Amsterdam'a 5-6 günlüğüne gitmeyi planlıyorum, konaklama olarak da kamp (çadır) gibi bir alternatifimizin olup olmadığını öğrenmek istedim.
    Teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  6. Sanırım buldum :)
    Reklam olmaması için site adresini vermeyeceğim ama google.nl adresine girerek kilit kelimeleri İngilizce yazınca sonuçlar karşımıza çıkıyor.
    O zaman sorumu değiştireyim, ücretsiz kamp alanları hakkında bilginiz var mı? :)

    YanıtlaSil
  7. ayaz in annesi27 Haziran 2012 00:08

    22-25.06.2012 de Amsterdam merkez tren garinin karsisindaki nh barbizon palace otel de kaldik .nh nin web sitesinden satin almistik. Tren garina yakin, 5* diye secmistik, Tam bir hayal kirikligiydi turkiyedeki herhangi bir iki yildizli otelle ayni gorunum donanim konfor ve hizmette. Personel asik suratli,hollandalilar turklere alenen apaçik dusmanlar, kime bi sebepten merhaba demek zorunda kalsak bin kere pisman olduk, schipol havalimaninda kuyruklar uzun,mesafeler uzun , asla hicbirseye vakit yetmiyor.hollandanin guzel olan Tek seyi gercekten sutuymus . Sigara da dahil hicbir Tutun tuketicisi degiliz . Ben ingilizce konusuyorum,Kocam almanca, henuz hicbisey konusamayan bir bebegimiz var bu sekilde para harcayacak yer aradik resmen amsterdamda... AMA bulamadik.1 gun komple yuruyerek telefonumuzdan google haritasi kullanarak gezdik ve Amsterdam bitti Cunku suanda hollanda da hava saat 23:00 civari karariyor. Kulahta patates diye ovdukleri sey ...hicbisey !turkiyedeki her patates kizartmasi o kulahtaki patatesten bin Kat lezizdir. Turklerden nefret ediyorlar ve bizim bir kurusumuzu bile haketmiyorlar. Ha çok merak ediyor , aman hollandayi gormezsem mahvolurum diyorsaniz , o zaman en azindan turkiyeden bir turk tur operatoruyle gidin , turklerle gidin turklerle gezin turklerle dönun. Tamamen hayal kiriklgina ugradik.

    YanıtlaSil
  8. Amsterdam'da kalacak yer konusunda bilgi almak istiyorsanız Amsterdam'da nerede kalınır yazısına da bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil