Pratik Amsterdam Rehberi

www.flyler.com
Flyler: Seni tam istediğin yere uçuran site!
Bu rehber, hızlıca okuyup direk olarak bilgiyi alabileceğiniz, size Amsterdam'la ilgili en önemli noktalar hakkında bilgi veren, Türkçe olarak hazırlanmış pratik ve tamamen ücretsiz bir turistik gezi rehberidir.

Bu rehberdeki tüm tavsiyeler kendi kişisel görüşümdür; güncel ve daha detaylı bilgiler için bahsettiğim noktaların resmi sitelerini ziyaret edebilirsiniz. En az iki kez gitmediğim şehirlerin rehberini yapmıyorum. Diğer rehberlerim gibi bu rehber ile dolaşan kişilerden de olumlu ve rehbere katkı sağlayacak yorumlar bekliyorum. Sağdaki Hızlı Erişim menülerinden Amsterdam'da gezilecek yerler, müzeler hakkında bilgi edinebilir, pratik öneriler bulabilirsiniz.

Herkese iyi tatiller!

12 yorum:

  1. Nokta atış oldu bu rehberi bulmam..Gerçekten adım adım vermişsiniz herşeyi. Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler Erinç Bey..Diğer rehberlerime de beklerim :) roma.gezirehber.in prag.gezirehber.in bozcaada.gezirehber.in

    YanıtlaSil
  3. Elinize sağlık...Gerçekten hızlı ve pratik..Amsterdam tatili dönüşümde yorumlarımı yazacağım..

    YanıtlaSil
  4. Evet gercekten tesekkurler, verdiginiz bilgiler cok faydali oldu, butun bir sehri kendi kendimize gezebildik. Ve ekleme yapayim, Magna Plaza ve De Bijenkorf ta fiyatlar soylenenden de tuzlu :) Bir de Albert Cuyp Markt ta oyle cok buyuk degil, bizim Sali pazarinin bir sokagi diyelim :)

    YanıtlaSil
  5. eline sağlık bir hayır duası benden aldın..çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  6. merhabalar

    eylülde eşimle amsterdam-paris turu yapacağız inş.
    5,5 günlük seyahat süremizi nasıl dağıtacagıma karar veremedim.
    amsterdam için 1,5 gün yeterli olur mu acaba?
    giden arkadaşlardan bir yorum alma şansım olabilir mi acaba??

    YanıtlaSil
  7. Merhaba ben 2009'da groningen'e gelmiştim az biraz gezebildim. Sizin bu gezilebilecek yerler için nerede kalmayı tavsiye ediyorsunuz acaba ?

    YanıtlaSil
  8. Dunyanin en guzel sehri amsterdam

    YanıtlaSil
  9. 22-25.06.2012 de Amsterdam merkez tren garinin karsisindaki nh barbizon palace otel de kaldik .nh nin web sitesinden satin almistik. Tren garina yakin, 5* diye secmistik, Tam bir hayal kirikligiydi turkiyedeki herhangi bir iki yildizli otelle ayni gorunum donanim konfor ve hizmette. Personel asik suratli,hollandalilar turklere alenen apaçik dusmanlar, kime bi sebepten merhaba demek zorunda kalsak bin kere pisman olduk, schipol havalimaninda kuyruklar uzun,mesafeler uzun , asla hicbirseye vakit yetmiyor.hollandanin guzel olan Tek seyi gercekten sutuymus . Sigara da dahil hicbir Tutun tuketicisi degiliz . Ben ingilizce konusuyorum,Kocam almanca, henuz hicbisey konusamayan bir bebegimiz var bu sekilde para harcayacak yer aradik resmen amsterdamda... AMA bulamadik.1 gun komple yuruyerek telefonumuzdan google haritasi kullanarak gezdik ve Amsterdam bitti Cunku suanda hollanda da hava saat 23:00 civari karariyor. Kulahta patates diye ovdukleri sey ...hicbisey !turkiyedeki her patates kizartmasi o kulahtaki patatesten bin Kat lezizdir. Turklerden nefret ediyorlar ve bizim bir kurusumuzu bile haketmiyorlar. Ha çok merak ediyor , aman hollandayi gormezsem mahvolurum diyorsaniz , o zaman en azindan turkiyeden bir turk tur operatoruyle gidin , turklerle gidin turklerle gezin turklerle dönun. Tamamen hayal

    YanıtlaSil
  10. Yararlı paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. Çok keyifli anlatım ve özet bilgi için teşekkür ederiz!

    YanıtlaSil
  12. Rehberimiz said bey çok harika ve ilgili bir beyfendi kendisinin rehberliğinde şuan gezimizi yapıyoruz. Amsterdam gezilebilecek güzel bir yer fakat ; oldukça pahalı ve kazık diyebileceğimiz bir ülke. Yemek içecek giyim ayakkabı kozmetik ulaşım Türkiyeye göre nerdeyse 3 katı fiyatına.... 0,75 krş a kavga ettiğimiz şaşal su burda 5,5 tl.otobüs tek yön 15 tl... Küçük bir tabak meyve 20 tl.Tren gidiş dönüş 27 tl... Adidas ayakkabı 210 tl... Parfümler 50-60 tl daha pahalı..Türkiyeye kurban olayım kimse sesini çıkarmasın bedava yaşıyoruz..

    YanıtlaSil